Megújult az étlapunk - 2018 nyár

2018-05-08 13:37 2018-05-08 14:40

Ahogy beköszöntött a jó idő, úgy éreztük, itt az idő a megújulásra!

A jó dolgokat megtartottuk, így továbbra is változatos ízvilággal, egyedi összeállításokkal és kimagasló minőséggel várunk, de hozzáadtunk az étlaphoz még több sajátos ízt, kreativitást és különlegességet, hogy mindenki megtalálhassa a kedvére valót.

2018 nyári étlap 2018 nyári itallap

Ropogós 2018 nyári étlap és itallap

Hideg gyümölcslevesünk a nyár slágere, de mentás zöldborsókrémlevesünket is érdemes kipróbálni. Salátáink és vega ételeink kiváló választás a könnyebb napokra, hamburgereink és szendvicseink pedig még ha épp rohanunk is. A húsok szerelmeseinek többek közt bélszín steaket, roston sült sertéstarját, barbecue sertésoldalast és mozzarellás csirkemellet ajánlunk, hétvégente pedig Ropogós lángost és sült hekket is felszolgálunk.

Ropogós lángos

A csak hétvégente elérhető "Ropogós lángos"

Persze az italokról sem feledkeztünk meg!

Házi frissítőitalaink és jeges teáink kellemesen hűsítenek a nagy melegben. Talán a legizzasztóbb feladat eldönteni, hogy epres lime szóda, tonic lime, klasszikus citrus, uborkás vagy zöldalmás limonádé, esetleg málnás vagy hibiszkuszos tea kerüljön a poharunkba. És miért is érné be az ember eggyel, ha megkóstolhatja mind!

Pascucci kávénkat kérheted forrón, fagyival és koffeinmentes változatban is.

Emellett csapolt és üveges söröket, válogatott borokat, pezsgőket, koktélokat és különféle röviditalokat kínálunk.

Várjuk régi és új vendégeinket is!

Vissza a Hírek oldalra »


Oszd meg másokkal is!

 

Válaszd ebédajánlatunkat egész héten!