Étlapváltás 2018. ősz-tél

2018-10-09 10:58 2018-10-11 17:19

A Ropogósban nem csüggedünk, mert ősszel és télen is rengeteg olyan alapanyag van, amiből valami finomat készíthetünk és megörvendeztethetjük vendégeinket.

Roston csirkemell vadrizzsel, rusztikus, ropogós grillzöldségekkel, fehérboros-snidlinges vajmártással

A kímélő, könnyű fogások helyett ilyenkor vitaminokban gazdag és energiadús ételekre van szüksége a szervezetnek. Legújabb összeállításainkban különös figyelmet fordítottunk arra, hogy minél változatosabb húsféléket kínáljunk egészséges köretekkel. Így csirke és sertés mellett marhát, pulykát, és halat is lehet kóstolni, amit többek között édesburgonyával, vadrizzsel, grill zöldségekkel vagy kuszkusszal körítünk.

Leveseink nem csak a testet, de a lelket is felmelegítik. Kanalazz egy marhahúslevest, egy sárgarépa-krémlevest vagy egy borjúragulevest a hideg napokon!

Marhahúsleves gazdagon

Pénteken, szombaton és vasárnap különleges hétvégi ajánlattal készülünk, amiben ezúttal töltött káposzta, marhapörkölt juhtúrós galuskával és pankó morzsás borjúszűz is szerepel.

Egy Ropogós desszerttel igazán könnyű megédesíteni a hétköznapokat:

  • csokis brownie erdei gyümölcszselével
  • répatorta
  • tiramisu

Tiramisu

Az év végi rohanás előtt még pihenj meg nálunk és egyél egy jót!

Vissza a Hírek oldalra »


Oszd meg másokkal is!

 

Válaszd ebédmenünket egész héten!