Hírek

A Ropogós Bistro & Garden hírei, információi. Aktuális kedvezményeinkről, akcióinkról szóló híreinket követheti RSS-ben vagy a Facebookon is.

 
A Ropogós tökéletes helyszín egy meghitt, karácsonyi vacsorához!

Ahogy közeledik december vége egyre többször felmerül, hogy hogyan fogjuk méltóképpen lezárni az évet.

Tovább...

Enni öröm, megosztani boldogság!

Karácsonyi Facebook fotópályázatunk szabályzata:

Tovább...

 
Új italok kínálatunkban!

Új italok kínálatunkban!

2018.10.11. 15:36

A nyárnak már vége és lassan a vénasszonyok nyarának is búcsút kell majd inteni. Viszont mivel az időjárás okoz még pár napsütéses órát, mi sem felejtettük el bővíteni a nagy sikerű frissítőink listáját.

Tovább...

Étlapváltás 2018. ősz-tél

Étlapváltás 2018. ősz-tél

2018.10.09. 10:58

A Ropogósban nem csüggedünk, mert ősszel és télen is rengeteg olyan alapanyag van, amiből valami finomat készíthetünk és megörvendeztethetjük vendégeinket.

Tovább...

 
Élménybeszámoló a harmadik borvacsoránkról!

Bár nem először adtunk otthont egy ilyen kellemes programnak, de ilyenkor mindig izgulunk kicsit és sokat készülünk, hogy az este folyamán minden gördülékenyen menjen.

Tovább...

Szeptemberben is lesz borvacsora a Ropogós Bistróban!

Egy tematikus este, ahol önmagában is finom ételeket és borokat szolgálunk fel, de ezek párosítása alkot igazán különleges ízélményt.

Tovább...

 
Elindult az új honlapunk

Elindult az új honlapunk

2018.06.07. 14:32

Már jó ideje tervben volt és még vár rá néhány finomítás, de végre a nagyközönség számára is elérhetővé vált a színes, informatív, fotókkal tarkított ropogos.hu. Célunk, hogy naprakész és teljes körű tartalmat publikáljunk, amivel megkönnyítjük a tájékozódást. Bogarászd át kínálatunk és rendelj tőlünk (egyelőre) menüt egyszerűen!

Tovább...

Sörhetekkel kezdtük és Sörvacsorával zártuk a májust!

Igazán mozgalmas hónapot zártunk: új kínálattal, programokkal, játékokkal, zártkörű rendezvényekkel. És végig a sör volt a középpontban. Különleges összeállításainkat dicsérő szavak és elismerő hümmögések fogadták, így mindenkit biztosíthatunk, hogy nem ez volt az utolsó ilyen megmozdulásunk.

Tovább...

 
Megújult az étlapunk - 2018 nyár

Ahogy beköszöntött a jó idő, úgy éreztük, itt az idő a megújulásra! A jó dolgokat megtartottuk, így továbbra is változatos ízvilággal, egyedi összeállításokkal és kimagasló minőséggel várunk, de hozzáadtunk az étlaphoz még több sajátos ízt, kreativitást és különlegességet, hogy mindenki megtalálhassa a kedvére valót.

Tovább...

Allergének

Allergének

2016.10.11. 12:00

Az elmúlt tizenöt évben az ételallergiában szenvedők száma megduplázódott, a lakosság több mint 10%-a valamiféle allergiában vagy intoleranciában szenved. Ezen fogyasztók biztonsága és egyenlőségi jogok biztosítása érdekében a 1169/2011 EU rendelet szerint a vállalkozásoknak biztosítani kell az információt az élelmiszer allergénekről. 2014. december 13-tól az élelmiszer-jelölésről szóló új jogszabály előírja, hogy valamennyi élelmiszer-vállalkozónak köztük az étteremnek is tájékoztatni kell a fogyasztóit az ételekben előforduló élelmiszer allergiát, vagy intoleranciát okozó allergén összetevőkről.

Tovább...

 
Találatok száma: 10
 
 

Válaszd ebédajánlatunkat egész héten!